Wie zijn we?

Falcon Automation is een ICT bedrijf dat opgericht is in 1991 en gevestigd is in Zutendaal.

Vandaag is Falcon een team van netwerkspecialisten en softwareontwikkelaars met maar één doel voor ogen: de volledige ICT van de KMO installeren, automatiseren, optimaliseren en onderhouden.

Regio Limburg is onze primaire focus. Dankzij onze centrale ligging garanderen we een snelle en persoonlijke service.

Testimonials

Falcon Automation is onze ICT-partner sinds 2007. Op de verschillende sites beheren en bewaken ze de ICT-infrastructuur in onze productieafdeling. Een gerust gevoel.

Vorig jaar virtualiseerden ze onze servers in de administratie. Hierdoor is onze performantie gevoelig gestegen. Falcon Automation is dan ook dé toegevoegde waarde voor ons.

Peter Hermans, Groep Walkro België
Omdat GymnaUniphy zich voluit op zijn kernactiviteiten wil concentreren, rekent dit bedrijf voor zijn ICT al sinds 2009 op Falcon Automation voor zowel het beheer van zijn IT-infrastructuur als voor de volledige ERP-implementatie.

Het verouderd serverpark werd succesvol gevirtualiseerd.
Functionaliteiten zoals e-mail en back-up werden in de cloud geplaatst.
Het gevolg is niet enkel een verhoogde garantie op bedrijfscontinuïteit, maar ook een verhoogd gebruikersgemak voor onze medewerkers.

Peter Sillen, GymnaUniphy NV
Met ons zusterbedrijf Falcon Automation staan we sterk in het bouwen van netwerken en machinevisualisatie voor eigen gebruik en voor derden, maar ook in een doorgedreven optimalisatie van onze eigen administratieve software.
Jan Panis, Ebema NV