Microsoft Office 365

Wat is Office 365?
Office 365 biedt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitstoepassingen van Microsoft die uw team al gebruikt. Het biedt een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid. Het biedt IT-beheer en -efficiëntie, toegespitst op de unieke behoeften van uw organisatie. En het is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs. Maar dat is nog maar het begin.

Waarom Office 365?
Waarom zou u Office 365 kiezen voor de productiviteitsbehoeften van uw organisatie? Met onze cloudservices kan uw organisatie de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste werknemers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving.

Hoe werkt het?
De licentiestructuur van Microsoft Office 365 is gebaseerd op een flexibel abonnementssysteem, waarbij per gebruiker per maand wordt betaald. Hierdoor kunnen de jaarlijkse kosten vrij nauwkeurig worden voorspeld en kunt u de afgenomen services aanpassen wanneer u dat uitkomt. Microsoft beheert de IT-software en u regelt de toegangsrechten van gebruikers.

Office 365 biedt gebruikersproductiviteit waarop u kunt rekenen

  • Vrijwel overal toegang tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda’s op vrijwel elk apparaat (zoals een pc, Mac, Windows Phone, iPhone, Android- of Symbian-telefoon en BlackBerry).
  • Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Office 365 neemt uw IT-zorgen uit handen

  • Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en implementaties binnen de organisatie.
  • Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft, de marktleider op het gebied van productiviteit. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.

Voordelen

  • U beschikt over een mailbox met de naam van uw bedrijf.
  • U hebt toegang tot een SharePoint waar u uw documenten kunt opslaan en delen binnen uw bedrijf.
  • U kunt gemakkelijk een eigen website creëren.
  • U kunt snel uw documenten in Word, Excel en PowerPoint raadplegen en bewerken, eender waar en op al uw toestellen.
  • U kunt op verplaatsing communiceren met klanten en medewerkers op basis van aanwezigheidsindicatoren, instant messaging, audio- of video-oproepen van pc tot pc en online vergaderen.